I mars i år lanserte vi SafeCurrent batterimonitor på messen «Sjøen for alle». Vi er litt stolte over å kunne si at SafeCurrent er utviklet av oss og vi registrerer gledelig at produktet vekker oppsikt i markedet.

SafeCurrent batterimonitor fjernovervåker alle 12V og 24V blybatterier, væske, gel, AGM, i alle typer kjøretøy. Du kan sitte hjemme, eller egentlig hvor som helst, og sjekke batteritilstanden via din mobil, nettbrett eller pc. SafeCurrent batterimonitor er enkel å montere i din båt, bil, campingvogn, motorsykkel, scooter, ATV, snøscooter, traktor, snøfreser eller anleggsmaskin. Måledataene kan du avlese på din egen side på Safecurrent.no

SafeCurrent markedsføres og selges av vår samarbeidspartner: Seatronic Båtutstyr

Omtaler i media:
Seilmagasinet.no: SafeCurrent – Smart norsk nyhet. (Publisert: 05. april 2017)
Båtmagasinet nr. ?. Trykket utgave. – Test av SafeCurrent med positivt utfall. Vi håper å få gjengi denne snart.