Apple Pay ble 20.06.18 omsider lansert også i Norge. Betaling med mobil er ikke noe nytt for betalingsterminalen NAYAX. NAYAX har støttet Apple Pay helt siden lanseringen i 2014 i USA. NAYAX sin kortleser er klargjort både for Apple Pay og annen betaling med mobil som Android Pay, Google Wallet, samt NAYAX sin egen betalings app Monyx. Vi ser frem til at våre norske kunder nå får dra nytte av denne brukervennlige løsningen, sier salgssjef Arnt-Ove Drageset i Elektroniske Betalings Systemer AS.

Apple Pay betaling med mobil til NAYAX betalingsterminal. Foto.

Apple Pay er i første omgang kun tilgjengelig for kunder med kort i Nordea og Santander Bank, men Sbanken er like om hjørnet og de andre vil følge på.

Apple Pay. Logo.Wallet app

Apple Pay støttes av Iphone SE, Iphone 6 og senere modeller, samt klokken Apple Watch. For å ta i bruk betaling for mobil så må du finne Wallet-appen, som alle har på en Iphone, og skanne inn betalingskortene dine der. For å betale holder du Iphonen over betalingsterminalen og den vil fungere som et digitalt VISA-kort. Skjermen på telefonen må være låst opp for å gjennomføre handelen.

Lenker til Apple sine nettsider som viser hvordan du kommer i gang: 

  1. Kom i gang ved å legge til kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalte kort på iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac. 
  2. Bruk Apple Pay i butikker, apper og på Internett.

Avslutningsvis, for at du ikke skal være i den minste tvil: Betalingsterminalen NAYAX med kontaktløs kortleser er klargjort for betaling med mobil med Apple Pay.

VIDEO: NAYAX sin egen presentasjonsvideo om kontantløse betalings løsninger på engelsk.

Be om tilbud på NAYAX nå!

Betale med mobil på kaffeautomat. Foto.