Arena Cash er en elektronisk betalingsløsning i DNB Arena, Stavanger, som erstatter kontanter som betalingsmiddel. Betalingsløsningen er utviklet av Elektroniske Betalings Systemer AS. Arena Cash er en lukket løsning for DNB Arena og kortet kan ikke benyttes andre steder.

DNB Arena har valgt å være en kontantfri arena. Det betyr at man ikke kan betale med kontanter i arenaen. Betaling må skje med bankkort, kredittkort eller Arena Cash (kontantkort utstedt av Stavanger Oilers AS)

Ved å bruke Arena Cash vil det gå raskere å handle og det blir kortere køer. Transaksjonen med kortet er tidsbesparende både mot kontanter og vanlig bankkort. Kortet gir også bedre sikkerhet rundt kontantbehandlingen, samt mindre bank og transaksjonskostnader for Stavanger Oilers AS.

Om DnB Arena

DNB Arena ble offisielt åpnet med Get-liga kampen mellom Oilers og Vålerenga 6. oktober 2012. Til daglig er arenaen hjemmebane for Stavanger Oilers om arbeidsplass for tilsatte i Stavanger Oilers AS og Stavanger Oilers Invest. Arenaen huser også kamp- og treningsaktiviteter til flere av byens aldersbestemte hockeylag. Publikumskapasitet på hockeykamper er 4400. På konserter kan DNB Arena ta imot i underkant av 6000 tilskuere. DNB Arena er vertskap for konserter, kulturarrangementer, konferanser og messer.

Mer om Arena Cash:

http://www.dnbarena.no/dnb-arena—en-kontantfri-opplevelse