BAMA Storkjøkken ønsket en videreføring av VippsGo og de valgte EBS som sin leverandør for å fortsatt kunne ta betalt med Vipps.

BAMA Storkjøkken er ledende leverandør av frukt og grønnsaker i Norge, men har også andre varegrupper som sjømat, vilt, ferskt kjøtt og kylling. Storkjøkkenmarkedet omfatter hoteller, restauranter, catering, kantine (Horeca), bedriftsmarkedet, barnehager og skoler. 

Her har BAMA Storkjøkken valgt skytjenesten betaling.no MENY i tillegg til NoCash Touch betalingsterminal for betaling med kort. En enkel og fleksibel betalingsløsning for deres 255 ansatte.

NoCash Touch er en fysisk gulvstående betalingsterminal med kort.

betaling.no MENY gir kunden mulighet til å skanne QR kode, velge produkt eller tjeneste fra meny på mobil og betale med Vipps.

Se flere bilder nedenfor for å se hvordan BAMA Storkjøkken har det i sin personalrestaurant / kantine med vår betalingsløsning.

NoCash Touch betalingsterminal og rollup med QR kode for betaling med Vipps i kantinen.

Fortsett nettbutikkløsning med Vipps betaling hos oss! Vår fleksible og skybaserte betalingsløsning benyttes allerede i mange ulike kontekster.

EBS er Vipps partner og vil hjelpe deg som kunde for en smidig og god løsning også for fremtiden. Vi har flere ulike bransjer som bruker vårt menyoppsett med Vipps betaling idag, så du kan være trygg på at vi loser deg trygt i havn. Vi har i dag over 8000 betalingsenheter i markedet i Norge og Finland fordelt på Nayax og betaling.no

EBS har løsninger for flere bransjer som ønsker skybaserte betalinger og / eller kontaktløse terminaler.

  • Tilpasset menyoppsett
  • QR-kode rett til enkeltprodukter
  • Fysiske terminaler for selvbetjent salg
  • Styring av anlegg
  • Betaling med Vipps

Kun 3 steg for å komme i gang. Ta kontakt i dag!