Hos oss i EBS er vi trygge på at du finner betalingsautomater som faller i smak, uavhengig bransje og behov. I vårt sortiment finner du betalingsautomater produsert for ulike bransjer. Samtidig har vi alle muligheter for å få med små tekniske finesser som forenkler din arbeidshverdag når vi tilpasser våre automater nøyaktig etter dine ønsker.

Vi tilbyr fire kategorier innen betalingsautomater:

– NAYAX
Ment for fellesvaskeri, bilvask, toalett, lading av elbil, strømsøyle, kaffemaskin, massasjestol, fotoautomat, ballautomat på driving range, billettautomat og
vareautomat (vending).
På en NAYAX betalingsterminal er det ikke behov for å taste kode. Aksepterer de fleste betalingskort.
Betal med mobil med appen MONYX eller forhåndsfylte kort (eks. internkort/adgangskort) for lukkede miljøer.

– NoCash Touch
Denne betalingsautomaten er beregnet for miljøer innendørs og er perfekt for deg som driver; solsenter, fellesvaskeri, legesenter, kinobillett, fastfood restaurant, matbutikk, squash-hall, kantine og ulike avgifter på campingplass.
NoCash Touch er en styrings- og betalingsautomat med kvitteringsskriver og kortleser. Samtidig som den er en driftssikker automat med support.

– Ticketmaster

Dette er vår løsning for deg som ønsker betalingsautomater beregnet for miljøer utendørs og som må takle det allsidige klimaet Norge har å tilby og egner seg for båtplass i gjestehavn, strøm, veibom, bilvask, parkering og ulike avgifter på campingplass.
Kontantløs betaling minimerer innbrudd og hærverk. Ticketmaster er en driftssikker betalingsterminal med support.

– FLEXPAY
FLEXPAY er vår skreddersydde betalingsautomat for kantinedrift, og medfører mer effektivitet i driften, noe som vil redusere kø i kassapunktet i kantinen.
FLEXPAY betalingsautomat kan integreres med vareautomater og/eller kombineres med NoCash Touch.

Dersom du er usikker på hva som er best for din bedrift, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Ved hjelp av noen enkle stikkord fra deg, kan vi garantert finne en løsning som passer deg midt i blinken!