Leter du etter en betalingsløsning for opplading av elbil som er hurtig, sikker og lett å bruke? betaling.no er en tjeneste som gjør det enkelt å ta betalt for bruk av ladestasjoner ved hjelp av mobiltelefonen.

Da vi startet med myntinnkast for over 30 år siden var det ingen etterspørsel etter betalingsløsning for opplading av elbil, og dette forteller mye om hvor hurtig den teknologiske utviklingen har gått siden vi åpnet butikken i 1986. Myntinnkast ble etterhvert erstattet av kredittkortet som i dag er på vikende front takket være smarttelefonen, som ser ut til å bli den fremtidige lommeboken. Nettopp derfor kan det være smart å være på forkant med denne teknologien. Ved å sette opp en QR-kode på ladestasjonen kan dine kunder enkelt betale for opplading uten å måtte laste ned noen app eller fylle ut registreringsskjema. Vi installerer en styringsenhet og det er denne som kommuniserer med den skybaserte løsningen, ladestasjonen og dine kunders mobiltelefon. Dette er en trygg betalingsløsning for deg som tar betalt for lading av elbil. Kjente betalingsleverandører som Vipps og Stripe gjennomfører prosessen hurtig og trygt for alle involverte parter.

Vi har selv utviklet vår fleksible betalingsløsning for elbil, noe som betyr at vi enkelt kan tilpasse systemet etter dine ønsker og behov. Alle data vil til enhver tid være tilgjengelig for deg i skyen, uansett hvor du befinner deg. Har du spørsmål om vår betalingsløsning for opplading av elbil, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.