Søker du etter en fleksibel betalingsløsning for parkering? Elektroniske Betalings Systemer AS jobber kontinuerlig med å tilby våre kunder en best mulig betalingsløsning for parkering, private bomveier, campingplasser, gjestehavner og mange andre områder.

Da vi ble grunnlagt tilbake i 1986 var det fortsatt ikke vanlig å bruke kredittkort og de aller fleste løsningene var basert på myntinnkast. Senere kom kortet som med tiden har ført til at de færreste lenger går rundt med kontanter. I dag er tendensen tydelig og den sier at våre smarttelefoner er i ferd med å omdannes til lommebøker. En typisk betalingsløsning for parkering er vår tjeneste betaling.no. Ved hjelp av en styringsenhet koblet til parkeringsanlegget og en QR-kode kan kunden selv gjennomføre betaling over sin egen telefon. For dine kunder kunne det ikke vært enklere, da man hverken behøver å laste ned en app eller fylle ut registreringsskjema. Betalingen skjer via kjente leverandører som Vipps og Stripe. Overføringen er umiddelbar og du vil alltid ha informasjon om overføringer, priser og annet tilgjengelig i vårt skybaserte system.

Dersom du ønsker en betalingsløsning med terminal for din parkering, vil vi anbefale NAYAX som ikke bare er tilpasset norsk klima, men som kan ta alle typer trådløs betaling. Vi har arbeidet med betalingssystem i mange år og våre løsninger i dag er så fleksible at vi kan skreddersy en betalingsløsning til din parkering basert på dine ønsker og behov.

Har du spørsmål om våre systemer eller vil du høre mer om hvordan vi kan bidra til å gjøre din hverdag enklere og mer oversiktlig med intuitive løsninger, er det bare å fylle ut skjemaet på våre kontaktsider, så tar vi kontakt med deg.