Leter du etter en hurtig, enkel og trygg betalingsløsning for en veibom på privat vei? Betal med mobilen

Elektroniske Betalings Systemer AS har vært en av markedets ledende aktør siden vi utviklet myntinnkast i 1986 og vi kan tilby deg en mobil og skybasert betalingsløsning for veibom. Dette har mange fordeler da du ikke behøver noen betalingsterminal. De passerende betaler hurtig og enkelt ved hjelp av sin smarttelefon. En typisk betalingsløsning for veibom kan fungere ved at vi installerer en styringsenhet på bommen. Denne fungerer som et mellomledd mellom smarttelefonen, den skybaserte løsningen og bommen. Betaling skjer trygt og sikkert gjennom å scanne en QR-kode, det behøves ingen spesiell app eller utfylling av registreringsskjema, og betalingen skjer via kjente betalingsleverandører som Vipps og Stripe.

Vi har brukt mange ressurser på å gjøre våre løsninger så intuitive og oversiktlige som mulig, både for deg og de betalende. Ettersom vår betalingsløsning for veibom er skybasert, vil du alltid ha umiddelbar tilgang til oppdatert informasjon om overføringer, priser og lignende. Skulle det oppstå problemer sitter våre løsningsorienterte medarbeidere på support klare til å hjelpe deg. Dette er en betalingsløsning som fungerer utmerket for veibom, solstudioer, parkering, campingplasser, kantiner, ladestasjoner, gjestehavner og bilvaskerier, for å nevne noen av mulighetene. Våre betalingssystemer er fleksible og derfor kan vi også enkelt tilpasset systemet etter dine individuelle behov og ønsker.

Ønsker du å høre mer om vår betalingsløsning for veibom eller er det spørsmål som ikke besvares her på våre nettsider, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.