VÅRE BETALINGSLØSNINGER

Vår erfaring i markedet for betalingsløsninger strekker seg tilbake til 1986. Vi har egenutviklede produkter, samt produkter fra seriøse produsenter i andre land.

Helt siden starten har vi levert myntinnkast fra myntsystemer MEI til vareautomater av alle slag. I dag tar betalingsterminalen Nayax over denne oppgaven, da mynt er på vei ut og kortbetaling er kommet for å bli. Vi er eneforhandler i Norge og Finland av den selvbetjente betalingsterminalen Nayax som kan integreres med automatiserte tjenester og vareautomater, kaffemaskiner, toaletter og mye mer.

Underveis i fasen fra mynt til kort har vi utviklet produkter for mange markeder som solstudioer, båthavner, arenaer, kantiner, osv.

En av våre nøkkelegenskaper er muligheten til å kunne utvikle og skreddersy betalingsløsninger etter dine behov og ønsker. Vi har fleksibiliteten og erfaringen til å få gjennomført systemet som passer for deg.

Vårt utviklermiljø er løsningsorienterte  og besitter stor teknisk kompetanse. Vi utvikler og produserer egne kort for de interne løsningene både med magnetstripe, chip og RFID.

Ta kontakt for mer informasjon.

JA TAKK, send meg tilbud om leie og ytterligere informasjon.

Jeg er interessert i:

salg

+47 66 80 50 20, tastevalg 1

teknisk support

+47 66 80 50 20, tastevalg 2

økonomi

+47 66 80 50 20, tastevalg 3

kontaktinformasjon

Elektroniske Betalings Systemer AS
Ski Næringspark,
Glynitveien 21, 1400 Ski

Org.nr: 980 270 297

følg oss

Betalingsterminaler til ubetjente salgssteder, automater, kantine og arena. Totalleverandør på kortsystemer. Mynt- og fotoautomater.