VÅRE BETALINGSLØSNINGER

Vår erfaring i markedet for betalingsløsninger strekker seg tilbake til 1986. Vi har egenutviklede produkter, samt produkter fra seriøse produsenter i andre land.

Helt siden starten har vi levert myntinnkast fra myntsystemer MEI til vareautomater av alle slag. I dag tar betalingsterminalen Nayax over denne oppgaven, da mynt er på vei ut og kortbetaling er kommet for å bli. Vi er eneforhandler i Norge og Finland av den selvbetjente betalingsterminalen Nayax som kan integreres med automatiserte tjenester og vareautomater, kaffemaskiner, toaletter og mye mer.

Betalingsløsninger for enhver bransje og ethvert behov

Underveis i fasen fra mynt til kort har vi utviklet produkter for mange markeder som eksempelvis solstudioer, båthavner, arenaer og kantiner, osv.

Skreddersydde løsninger for nettopp din bedrift

En av våre nøkkelegenskaper er muligheten til å kunne utvikle og skreddersy betalingsløsninger etter dine behov og ønsker. Vi har fleksibiliteten og erfaringen til å få gjennomført systemet som passer for deg.

Vårt utviklermiljø er løsningsorienterte og besitter stor teknisk kompetanse. På den måten vil vi kunne ta hensyn til dine ønsker underveis, slik at du får et system som gjør deg mest mulig effektiv.

Vi utvikler og produserer egne kort for de interne løsningene både med magnetstripe, chip og RFID.

Dersom du ønsker mer informasjon angående våre betalingsløsninger, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i EBS!

Du vil komme i kontakt med en fagperson som setter pris på å dele sin kunnskap med bedrifter som ønsker det lille ekstra.

Ta kontakt for mer informasjon.

JA TAKK, send meg tilbud og mer informasjon. 

Fyll ut

Jeg er interessert i:

salg

+47 66 80 50 20, tastevalg 1

teknisk support

+47 66 80 50 20, tastevalg 2

økonomi

+47 66 80 50 20, tastevalg 3

kontaktinformasjon

Elektroniske Betalings Systemer AS
Ski Næringspark,
Glynitveien 21, 1400 Ski

Org.nr: 980 270 297

FØLG OSS

Betalingsterminaler til ubetjente salgssteder, automater, kantine og arena. Totalleverandør på kortsystemer. Mynt- og fotoautomater.