VÅRE BETALINGSLØSNINGER

Vår erfaring i markedet for betalingsløsninger strekker seg tilbake til 1986. Vi har egenutviklede produkter, samt produkter fra seriøse produsenter i andre land.

Helt siden starten har vi levert myntinnkast fra myntsystemer MEI til vareautomater av alle slag. I dag tar betalingsterminalen Nayax over denne oppgaven, da mynt er på vei ut og kortbetaling er kommet for å bli. Vi er eneforhandler i Norge og Finland av den selvbetjente betalingsterminalen Nayax som kan integreres med automatiserte tjenester og vareautomater, kaffemaskiner, toaletter og mye mer. Med Nayax er det ikke engang nødvendig å taste kode, den aksepterer de aller fleste kredittkort og kan brukes med magnetstripe, chip eller kontaktløs. Andre betalingsløsninger inkluderer mobiltelefon og apper som for eksempel Apple Pay eller MONYX og forhåndsfylte internkort eller adgangskort for lukkede miljøer.

Vi tilbyr også andre betalingsløsninger som blant annet Flexpay. Dette systemet er ideelt til for eksempel kantinen, da køer vil reduseres betydelig og gjøre en slutt på kassedifferanser i all framtid. Systemet er enkelt å bruke og forstå.

Betalingsløsninger for enhver bransje og ethvert behov

Underveis i fasen fra mynt til kort har vi utviklet betalingsløsninger for mange markeder som eksempelvis solstudioer, båthavner, arenaer og kantiner, osv.

 

Skreddersydde løsninger for nettopp din bedrift

En av våre nøkkelegenskaper er muligheten til å kunne utvikle og skreddersy betalingsløsninger etter dine behov og ønsker. Vi har fleksibiliteten og erfaringen til å få gjennomført systemet som passer for deg.

Vårt utviklermiljø er løsningsorienterte og besitter stor teknisk kompetanse. På den måten vil vi kunne ta hensyn til dine ønsker underveis, slik at du får et system som gjør deg mest mulig effektiv. De fleste av våre kunder leier terminaler eller maskiner, da teknologien raser av sted og det stadig kommer nye og bedre betalingsløsninger på markedet. Vi er i forkant av denne utviklingen og våre dyktige medarbeidere er alltid på jakt etter nye måter å tilpasse systemer etter våre kunders behov og ønsker.

Vi utvikler og produserer egne kort for de interne løsningene både med magnetstripe, chip og RFID.

Dersom du ønsker mer informasjon angående våre betalingsløsninger, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i EBS! Du vil komme i kontakt med en fagperson som setter pris på å dele sin kunnskap med bedrifter som ønsker det lille ekstra. Vårt mål er å tilby deg tilpassede betalingsløsninger utviklet til å optimere din virksomhets fortjeneste og effektivitet. En uforpliktende samtale vil gi deg mer innsikt i hvordan våre systemer kan tilpasses din virksomhets behov.

Ta kontakt for mer informasjon.

JA TAKK, send meg tilbud og mer informasjon. 

Fyll ut

Jeg er interessert i:

8 + 15 =

salg

+47 66 80 50 20, tastevalg 2

teknisk support

+47 66 80 50 20, tastevalg 1

økonomi

+47 66 80 50 20, tastevalg 3

kontaktinformasjon

Elektroniske Betalings Systemer AS
Ski Næringspark,
Glynitveien 21, 1400 Ski

Org.nr: 980 270 297

FØLG OSS

Betalingsterminaler til ubetjente salgssteder, automater, kantine og arena. Totalleverandør på kortsystemer. Mynt- og fotoautomater. 

Del dette