Samfunnet er i ferd med å bli mer og mer elektronisk, dette har i de siste årene omfattet også penger. Begrepet “Cash is king” bør snart moderniseres når man på flere steder ikke kommer noen vei med kontanter. De aller fleste kjøp blir i dag gjennomført med kort, også fordi stadig flere føler at det er tryggere å gå rundt med et kort sammenlignet med kontanter. Denne virkeligheten har også vårt næringsliv fulgt med på og dette er hvorfor Norge er i verdenstoppen når det gjelder å utvikle og innføre nye betalingstjenester.

Som spesialist og produsent på betalingstjenester har vi i EBS sett utviklingen gjennom årene som har gått fra vår oppstart i 1986 når det var myntautomater som var den store “snakkisen” til i dag hvor det nesten ikke finnes grenser for løsninger innen betalingstjenester. Det viktigste er å finne et system som er beregnet for ditt arbeid, noe som en teknologisk utvikling i racerfart tillater oss. I større grad enn noensinne har vi muligheten til å tilpasse betalingstjenester etter individuelle behov. Hver enkelt bedrift er unik, og dette krever unike løsninger. Vi ser alltid fremover etter nyere og bedre måter å hjelpe din virksomhet på.

Flere fordeler enn ulemper med elektroniske betalingstjenester

Det er flere gode grunner for elektroniske betalingstjenester, vi ser stadig dalende trend på både hærverk og kriminalitet med mindre kontanter. Samtidig skal det sies at flere bransjer øker effektiviteten på 1-2- 3 når elektronisk betaling gjennomføres langt hurtigere enn den klassiske kontantbetalingen.

Betalingstjenester spesialtilpasset din bedrift

Vi har høy fagkunnskap og lang erfaring, dette resulterer i gode kvalitetsprodukter med moderne teknologi. Det beste av alt er at vi har all mulighet for å spesialtilpasse betalingsløsningen du velger etter dine ønsker og behov.

Ved siden av et solid system som aldri byr på avvik eller andre utfordringer man ofte har med kontantbeholdning i kasse. Kan du nå holde orden i systemene samtidig som du sparer deg selv for en masse tid.

Finn ut hvordan FLEXPAY betalingstjenester vil redusere eller kanskje til og med eliminere køen i kantina. Hør mer om den nye og kundevennlige NAYAX med touchskjerm, ideell for selvbetjente og automatiserte varer og tjenester, eller kanskje du behøver en kontantløs betaling i et utendørsmiljø? I så fall kan Ticketmaster være perfekt for dine behov.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker en uforpliktende samtale om hvordan våre betalingstjenester kan forenkle din arbeidshverdag!