Samfunnet er i ferd med å bli mer og mer elektronisk, dette har i de siste årene omfattet også penger. Begrepet "Cash is king" bør snart moderniseres når man på flere steder ikke kommer noen vei med kontanter.

Som spesialist og produsent på betalingstjenester har vi i EBS sett utviklingen gjennom årene som har gått fra vår oppstart i 1986 når det var myntautomater som var den store "snakkisen" til i dag hvor det nesten ikke finnes grenser for løsninger innen betalingstjenester. Det viktigste er å finne et system som er beregnet for ditt arbeid.

Flere fordeler enn ulemper med elektroniske betalingstjenester
Det er flere gode grunner for elektroniske betalingstjenester, vi ser stadig dalende trend på både hærverk og kriminalitet med mindre kontanter. Samtidig skal det sies at flere bransjer øker effektiviteten på 1-2- 3 når elektronisk betaling gjennomføres langt hurtigere enn den klassiske kontantbetalingen.

Spesialtilpasset for din bedrift
Vi har høy fagkunnskap og lang erfaring, dette resulterer i gode kvalitetsprodukter med moderne teknologi. Det beste av alt er at vi har all mulighet for å spesialtilpasse betalingsløsningen du velger etter dine ønsker og behov.
Ved siden av et solid system som aldri byr på avvik eller andre utfordringer man ofte har med kontantbeholdning i kasse. Kan du nå holde orden i systemene samtidig som du sparer deg selv for en masse tid.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker en uforpliktende samtale om hvordan vi kan forenkle din arbeidshverdag!