Ønsker du deg en enkel betalingsløsning med mange muligheter? Uansett hvilket formål du ønsker en enkel betalingsløsning for, er vi sikre på at vi har noe som passer akkurat dine behov og krav. Fleksibilitet har blitt en forutsetning i dagens høyteknologiske samfunn og derfor kommer våre systemer med en rekke muligheter som gjør det mulig for oss å tilpasse systemet etter bruksområde. 

Med tjenesten betaling.no får du en enkel betalingsløsning som fungerer meget godt på alt fra campingplasser og gjestehavner til parkeringsplasser, private bomveier og bilvaskerier. En fordel med denne løsningen er at du ikke behøver en dyr terminal, derimot behøver du kun en styringsenhet som vi installerer der du vil ta betalt og en QR-kode. Resten av prosessen gjennomfører kunden selv ved hjelp av sin egen smarttelefon. Selve overføringen er helt sikker og skjer ved hjelp av kjente leverandører som Vipps og Stripe. Alle data om overføringer, produkter, priser og lignende vil alltid være oppdaterte og tilgjengelige for deg. 

Det virker som en evighet siden vi startet opp med løsninger der myntinnkast var betalingsmåten. I dag er det knapt noen som går rundt med mynter i lommeboka lenger, og selv om kortet i dag er den suverent mest overlegne betalingsmetoden viser tendensen at stadig flere betaler med en smarttelefon eller smartklokke.

Ønsker du en enkel betalingsløsning med terminal, anbefaler vi en av våre NAYAX-løsninger. Dette er et solid system som kan brukes til en rekke områder.

Har du spørsmål om hvilken enkel betalingsløsning som passer dine behov best, er du hjertelig velkommen til å fylle ut skjemaet på kontaktsiden, så kommer vil tilbake til deg.