Uansett om du skal ta betaling for en bilvask, parkering, privat bomvei eller en automat i kantina så sørger vi for en fleksibel betalingsløsning som passer dine ønsker og behov. Med et blikk på framtiden sørger vårt løsningsorienterte utviklermiljø for å skape en fleksibel betalingsløsning som ikke bare tar betalt på en enkel måte, men som også sørger for at du hurtig kan få oversikt over alle opplysninger og data angående dine salg. Løsningen for mange i dag er skybasert og betaling skjer gjerne over kjente og kjære betalingsleverandører som Vipps og Stripe. Ikke bare er det effektivt og hurtig, men det er også trygt både for deg og dine kunder. Velger du betaling.no vil du oppleve en løsning som er lett å arbeide med og brukervennlig for alle parter.

Siden 1986 har vi arbeidet med å finne en mest mulig fleksibel betalingsløsning til våre kunder og vi har kommet en lang vei fra myntinnkast til trådløs betaling med telefonen. Mens kontanter i dag nesten er en kuriositet takket være kredittkortet, viser alle tendenser at den største økningen innenfor området er smarttelefonen. Om ikke lenge vil smarttelefonen være den nye lommeboken, og dersom du ønsker å følge med på utviklingen anbefales en fleksibel betalingsløsning, som vi kan skreddersy etter dine behov og ønsker.

Vår tjeneste betaling.no er en fleksibel nettbasert betalingsløsning som kun krever en QR-kode og installasjon av en styringsenhet. Ved å scanne koden med telefonen starter kunden sin kjøpsprosess uten å måtte laste ned en app eller fylle ut noen registrering.