Bildetekst: Billig, bra og enkelt. Smaker mye bedre enn forventet! Trodde pizzaen skulle smake papp, men denne var overraskende god med sprø bunn. Mats Ove Pedersen Drageset (18) er positivt overrasket over kvaliteten.

Pizza-automaten, som kan forveksles med en rød minibank er satt opp utenfor hovedinngangen til Kolbotn Torg. Selskapet bak er Pizza Proco med fire entusiastiske eiere.

I automatens kjøleskap ligger det 70 pizza klar for salg. På automatens skjerm kan du velge fra en meny som inneholder fem ulike typer pizza. Pizzaen kan også kjøpes halvstekt som kjølevare.

Selve bestillingen gjør du ved hjelp av fingeren på en stor skjerm. Pizzaen kommer ut av maskinens ovn bare fire minutter etter at betalingen er akseptert. Du kan betale med kort eller Vipps – og betalingsløsningen er levert av Elektroniske Betalings Systemer (EBS) som også er lokalisert i Nordre Follo, nemlig i Ski. Per i dag drifter Pizza Proco tre automater, men planen er å rulle ut konseptet i hele Norge.

Har du lyst til å teste pizza-automat? Den nyopprettede nettsiden PizzaProco.no har kart som viser hvor pizza-automatene er plassert.

I disse koronatider har automaten blitt populær ute blant folk og vi ønsker de lykke til videre!

Pizza Proco i media:
https://meravoslo.no/nyheter/nystekt-pizza-fra-minibanken
https://www.oblad.no/nordre-follo-har-fatt-sin-forste-pizza-minibank-i-helgen-gikk-det-unna/s/5-68-972110