Flere og flere banker utsteder kontaktløse kort til sine kunder. For deg som driver en bedrift som krever optimal betalingsløsninger er dette viktig å ta hensyn til.
Kontaktløs betaling tillater bruker å betale elektronisk ved hjelp av å holde kortet inntil terminalen. Man behøver ikke å bruke verken magnetstripe, chip eller pin- kode.

Du merker kanskje allerede hvorfor dette har blitt en svært populær alternativ for betaling?

Ligger løsningen i detaljene for din bedrift?
For steder med stort volum av besøkende og hvor det gjennomføres mange transaksjoner av mindre pengebeløp betyr ofte små endringer i driften mye.
Vi i EBS tør å påstå at kontaktløs betaling vil revolusjonere din bedrifts håndtering av penger. Det blir enklere for dine kunder, men også deg selv, når du kan holde oversikten ved hjelp av administrasjonspanel. Du kan også få rapporter og nødvendig statistikk på 1-2- 3.

Vi tror dette lille grepet er nok til å skape høyere effektivitet i din bedrift.
Du kan også skreddersy vårt system for nettopp dine ønsker og behov!

Gamle vaner vonde å vende?
Vi forstår at du har integrert enkelte rutiner og systemer fra tidligere, og av den grunn vanskelig å gjøre endringer. Du kan trygt ta kontakt med oss når dette er vår spesialitet. De fleste blir overrasket over hvor liten overgangen føltes når de begynte med langt mer moderne betalingssystemer.

Vi har løst tilstrekkelig med problemer til å kunne si at alle problemer er kun utfordringer, og hvor det finnes en løsning for alt.