Flere og flere banker tilbyr kontaktløs betaling til sine kunder. For deg som driver en bedrift som krever optimale betalingsløsninger er dette viktig å ta hensyn til. Kontaktløs betaling tillater bruker å betale elektronisk ved hjelp av å holde kortet inntil terminalen. Man behøver ikke å bruke verken magnetstripe, chip eller pin-kode.

Det er enkelt å forstå at kontaktløs betaling blir foretrukket av stadig flere, og det handler ikke bare om effektivitet, men om oversikt over din virksomhets økonomiske situasjon. De aller fleste bruker kortet når de handler i dag fordi det er mer sikkert og effektivt enn kontanter, og en rivende teknologisk utvikling gjør det mulig for oss å tilpasse systemet for kontaktløs betaling etter deres ønsker og behov.

Ligger løsningen i detaljene for din bedrift?

For steder med stort volum av besøkende og hvor det gjennomføres mange transaksjoner av mindre pengebeløp betyr ofte små endringer i driften mye. Vi i EBS tør å påstå at kontaktløs betaling vil revolusjonere din bedrifts håndtering av penger. Det blir enklere for dine kunder, men også deg selv, når du kan holde oversikten ved hjelp av administrasjonspanel. Du kan også få rapporter og nødvendig statistikk på 1-2-3.

Vi tror dette lille grepet er nok til å skape høyere effektivitet i din bedrift.
Du kan også skreddersy vårt system for nettopp dine ønsker og behov! Våre medarbeidere har lang erfaring i å bistå virksomheter under skiftet til kontaktløs betaling, og sørger ikke bare for at overgangen går smidig, men også for at du får mest mulig ut av systemet i forhold til din virksomhet. Alle bedrifter og foreninger er forskjellige og har derfor ulike og individuelle behov, og nettopp derfor er våre fleksible systemer så godt likt blant våre kunder. Maskinene leier du bare og når det kommer nye og oppdaterte modeller kan du enkelt bytte slik at du hele tiden kan optimere systemet for kontaktløs betaling.

Gamle vaner vonde å vende?

Vi forstår at du har integrert enkelte rutiner og systemer fra tidligere, og av den grunn vanskelig å gjøre endringer. Du kan trygt ta kontakt med oss når dette er vår spesialitet. De fleste blir overrasket over hvor liten overgangen føltes når de begynte med langt mer moderne betalingssystemer som for eksempel kontaktløs betaling.

Vi har løst tilstrekkelig med problemer til å kunne si at alle problemer er kun utfordringer, og hvor det finnes en løsning for alt.

Ring oss i dag for å høre mer om fordelene ved kontaktløs betaling.