I dag hvor samfunnet blir mer og mer elektronisk, gjelder det å holde tritt med utviklingen. For bedrifter som har mange kunder og forholdsvis mange småbeløp, er det desto viktigere å ha et system som tar høyde for alle de klassiske utfordringene som byr seg.

Ved hjelp av kortleser er man tidsriktig i utviklingen når du kan holde full oversikt over bedriftens kontantstrøm på en langt mer smidig måte enn å manuelt telle pengene. I tillegg skal man ikke undervurdere verdien av fornøyde kunder som kan betale raskere og enklere når de besøker deg.

Det er også et faktum at de aller fleste nordmenn i dag føler seg tryggere fordi vi ikke lenger behøver å gå rundt med kontanter. Blir kortet stjålet, kan man hurtig sørge for å få det sperret og dermed redde sine penger, mens med kontanter forsvinner pengene for godt. I tillegg gjelder det naturligvis effektivitet, tidsbesparelser og økt fortjeneste ved å bruke en kortleser tilpasset til din virksomhets individuelle behov og ønsker.

Vi har fire kategorier innen kortleser for bedrifter

  • NAYAX
  • NoCash Touch
  • Ticketmaster
  • FLEXPAY

Alle disse systemene har sine ulike bruksområder, og for deg gjelder det bare å finne ut hvilken kortleser som vil øke effektiviteten i din virksomhet. Du leier maskinen slik at du enkelt kan bytte den til en nyere og oppdatert modell når det er aktuelt. Vårt formål er å dekke behovet hos alle bransjer og bedrifter som har behov for en smidig og optimal kortleser for sin daglige drift. I vårt utvalg vil du finne en kortleser som vil passe for ditt behov.

Vi bruker vår erfaring og kunnskap til å spesialtilpasse for hver enkelt bedrift sitt ønske. På den måten kan du trygt komme med ønsker og innspill på hvordan du ønsker din kortleser. Du skal forenkle, ikke komplisere din hverdag, derfor er det viktig for oss å vite at du mottar et system du forstår. Våre medarbeidere er grundig opplært og har lang erfaring i å implementere og tilpasse system for kortleser hos våre kunder, og sørger for at hele overgangen går så smidig som mulig. Ta gjerne kontakt med oss, fortell oss litt om din virksomhet og hva du ønsker, og vi bruker vår kompetanse til å finne det riktige systemet for deg og din forretning.

Dersom du trenger en kortleser som kan hjelpe deg til økt effektivitet i flere ledd for din bedrift kan du trygt ta kontakt med oss i EBS!

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan forenkle mye av din arbeidshverdag ved hjelp av en kortleser er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!