I dag hvor samfunnet blir mer og mer elektronisk, gjelder det å holde tritt med utviklingen. For bedrifter som har mange kunder og forholdsvis mange småbeløp, er det desto viktigere å ha et system som tar høyde for alle de klassiske utfordringene som byr seg.

Ved hjelp av kortleser er man tidsriktig i utviklingen når du kan holde full oversikt over bedriftens kontantstrøm på en langt mer smidig måte enn å manuelt telle pengene. I tillegg skal man ikke undervurdere verdien av fornøyde kunder som kan betale raskere og enklere når de besøker deg.

Vi har fire kategorier innen kortleser for bedrifter

– NAYAX
– NoCash Touch
– Ticketmaster
– FLEXPAY

Vårt formål er å dekke behovet hos alle bransjer og bedrifter som har behov for en smidig og optimal kortleser for sin daglige drift. I vårt utvalg vil du finne en kortleser som vil passe for ditt behov.

Vi bruker vår erfaring og kunnskap til å spesialtilpasse for hver enkelt bedrift sitt ønske. På den måten kan du trygt komme med ønsker og innspill på hvordan du ønsker din kortleser. Du skal forenkle, ikke komplisere din hverdag, derfor er det viktig for oss å vite at du mottar et system du forstår.

Dersom du trenger en kortleser som kan hjelpe deg til økt effektivitet i flere ledd for din bedrift kan du trygt ta kontakt med oss i EBS!
Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan forenkle mye av din arbeidshverdag er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!