På Forsand Kai i Rogaland har det kommet et nytt og bekvemmelig tilbud for besøkende. Det nye offentlige toalettet er levert og designet av toalettspesialisten Danfo. Den rosa fargen er et ledd i kommunens satsning om å gjøre Forsand til “The Pink Village”.

Den lille bygda Forsand har bare 1100 innbyggere, men med turistmagnetene Preikestolen og Kjerag like ved så trenger de toalettfasiliteter som får sakene unna. Svaret ble en rosa toalettdrøm.

Noen ganger kan det være lett å glemme at noe så enkelt som toalettfasiliteter har en pris for den som tilbyr den. Et kundetoalett medfører utgifter til arealet, renhold, vedlikehold og drift. Dessverre skjer det innimellom også hærverk og skader på toalettet. Et lite gebyr er på sin plass for å holde toalettet i orden og dermed også oppnå større kundetilfredshet. NAYAX betalingsterminal var det opplagte valget for å tilby kundene å betale enkelt med alle typer kontantløs betaling.

Danfo produserer kundetilpassede toaletter for offentlige miljøer. Danfo har hovedkontor og produksjonslokaler i Sverige.

Sjekk også Danfo sin Instagram konto for flere eksempler på hva de kan tilby.

Svart Nayax betalingsterminal montert på rosa toalettvegg i Forsand
Nytt offentlig toalett på Forsand Kai i Rogaland