Elektroniske Betalings Systemer AS

Vi er leverandør og utvikler av kontaktløse (berøringsfrie) betalingssystemer for kort – og mobilbetaling. EBS har utviklet betalingsløsninger for mange markeder som kantiner, vareautomater, kaffemaskiner, bilvask, offentlige toaletter, golfklubber, båthavner, camping, solstudioer osv. EBS er en del av Vexta konsernet.

Vår historie

Vi har erfaring fra 1986 i markedet for betalingsløsninger. Vi har egenutviklede produkter, samt produkter fra seriøse produsenter fra hele verden.

Helt siden starten har vi levert myntsystemer fra MEI til automater av alle slag.  I dag tar Nayax og betaling.no over denne oppgaven, da mynt er på vei ut og kort- og mobilbetaling er kommet for å bli. Underveis i denne fasen fra mynt til kort og mobil har vi utviklet produkter for mange markeder som kantiner, vareautomater, kaffemaskiner, bilvask, golfklubber, båthavner, camping, solstudioer osv.

Utvikling

En av våre nøkkelegenskaper er muligheten til å kunne utvikle og skreddersy betalingsløsninger etter dine behov og ønsker. Vi har fleksibiliteten og erfaringen til å få gjennomført betalingssystemet som passer for deg. Vårt utviklermiljø er løsningsorienterte og besitter stor teknisk kompetanse.

Ta kontakt for mer informasjon.

salg

+47 66 80 50 20, tastevalg 2

teknisk support

+47 66 80 50 20, tastevalg 1

økonomi

+47 66 80 50 20, tastevalg 3

kontaktinformasjon

Elektroniske Betalings Systemer AS
Ski Næringspark,
Glynitveien 21, 1400 Ski

Org.nr: 980 270 297

FØLG OSS

Kontaktløse betalingssystemer til selvbetjente salgssteder. Vi er din totalleverandør på kort- og mobilbetaling.

Del dette