Elektroniske Betalings Systemer AS

Vi er leverandør og utvikler av selvbetjente betalingssystemer, fotoautomater og myntautomater. EBS er en del av Vexta konsernet.

Vår historie

Vi har erfaring fra 1986 i markedet for betalingsløsninger. Vi har egenutviklede produkter, samt produkter fra seriøse produsenter fra hele verden.

Helt siden starten har vi levert myntsystemer fra MEI til automater av alle slag. I dag tar Nayax over denne oppgaven, da mynt er på vei ut og kortbetaling er kommet for å bli. Underveis i denne fasen fra mynt til kort har vi utviklet produkter for mange markeder som solstudioer, båthavner, arenaer, kantiner, osv.

Vi er eneforhandler i Norge og Finland av den selvbetjente betalingsterminalen Nayax som kan integreres med vareautomater, kaffemaskiner, toaletter og mye mer.

Utvikling

En av våre nøkkelegenskaper er muligheten til å kunne utvikle og skreddersy betalingsløsninger etter dine behov og ønsker. Vi har fleksibiliteten og erfaringen til å få gjennomført betalingssystemet som passer for deg. Vårt utviklermiljø er løsningsorienterte og besitter stor teknisk kompetanse.

Vi utvikler og produserer egne kort for de interne betalingsløsningene både med magnetstripe, chip og RFID.

Ta kontakt for mer informasjon.

salg

+47 66 80 50 20, tastevalg 2

teknisk support

+47 66 80 50 20, tastevalg 1

økonomi

+47 66 80 50 20, tastevalg 3

kontaktinformasjon

Elektroniske Betalings Systemer AS
Ski Næringspark,
Glynitveien 21, 1400 Ski

Org.nr: 980 270 297

FØLG OSS

Betalingsterminaler til ubetjente salgssteder, automater, kantine og arena. Totalleverandør på kortsystemer. Mynt- og fotoautomater. 

Del dette