Selvbetjent salg av varer og automatiserte tjenester med Nayax betalingsterminal begrenses bare av fantasien!

Bildet viser en ny selvbetjent løsning her til lands, nemlig Nayax betalingsterminal i kombinasjon med en vareautomat med gravlys. Vareautomaten med gravlys viser seg å være et kjærkomment tilbud for besøkende på kirkegården og er tilgjengelig døgnet rundt.

Mange muligheter for selvbetjent døgnåpent salg!
Nayax betalingsterminal kan integreres med det meste. For eksempel kan du ta betalt for tjenester som toalettbesøk, leie av vaskemaskin og tørketrommel i borettslag, bilvask, lån av bilstøvsuger eller lading av elbil. Du kan ta betalt for ulike typer billetter (parkering, adgang). Nayax kan monteres på kaffeautomater, massasjestoler, fotoautomater, automat for golfballer og vareautomater med drikke, mat, snacks eller som i tilfellet over; gravlys.

Nettbasert oversikt gir deg frihet og full kontroll
Er det varer igjen på automaten? Hvordan går salget? Virker alt som det skal? På en egen nettside har du oversikten på salgstall, varebeholdning og regnskapsdata. Sjekk tilstand når som helst og fra hvor som helst, så lenge du har nettilgang på mobilen eller pcen. I tillegg varsler Nayax enheten deg om det skulle være utfordringer av teknisk art, som for eksempel strømbrudd.

Automatiske oppgraderinger
Ingen installasjon eller oppgraderinger. Vi sørger for alt av oppgraderinger og alt skjer automatisk.

Et trygt valg
Nayax er en seriøs og global aktør for kontantløse betalingsløsninger som vi, Elektroniske Betalings Systemer AS, har hatt gleden av å samarbeide med i mange år.

Har du en idé til selvbetjent salg du vil sette ut i livet?
Selvbetjent og automatisert salg! Enklere blir det ikke.

Ikke nøl med å ta kontakt på telefon 66 80 50 20, tastevalg 1, eller via kontaktskjemaet.


Elektroniske Betalings Systemer AS er eneforhandler i Norge og Finland av den selvbetjente betalingsterminalen Nayax som kan integreres med vareautomater, veibomløsninger, ladestasjoner, toaletter og mye mer. Nayax er en ledende global leverandør av EMV sertifiserte kontantløse betalingsløsninger for ubetjente salgssteder.