Med en styringsterminal på for eksempel veibommen, bilvask, campingplass, fellesvaskeri, vareautomat og lignende blir det enkelt å ta betalt og ikke minst blir det enkelt og trygt for dine kunder å betale. I tillegg til en styringsterminal setter du opp en QR-kode ved betalingsstedet, denne fungerer som inngang til selve betalingsprosessen som kundens selv gjennomfører på sin telefon. Overføringene blir gjort umiddelbart og på en trygg og sikker måte gjennom kjente og kjære betalingsleverandører som Vipps og Stripe.

Vi ser en klar tendens hos våre kunder som forteller at stadig flere nordmenn legger bort kredittkortet og heller betaler med mobiltelefonen eller smartklokken. Det er ingen tvil om at fremtidens lommebok er smarttelefonen, og derfor kan det være en god ide å være på forkant når det gjelder effektive betalingsløsninger.

betaling.no er en skybasert betalingsløsning og gjennom en styringsterminal vil du alltid ha oppdaterte data tilgjengelig, samt at du til enhver tid kan gå inn og forandre på priser, varebeholdning og annet. Vi har lagt mange ressurser i å gjøre våre løsninger så intuitive og brukervennlige som mulig, både for din del og for dine kunder. Med over 30 års erfaring i utvikling og implementering av nye betalingssystemer kan vi tilpasse våre fleksible løsninger etter deres behov og krav.

Vår styringsterminal kan ha en rekke bruksområder som blant annet fellesvaskeri, veibom på privatvei, bilvask, campingplass, gjestehavn, parkering, vareautomat og mange andre områder. Har du spørsmål om hvordan en styringsterminal virker, leveringstid, garantier og annet, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.