Vi i EBS har siden 1986 spesialisert oss på betalingssystemer for bedrifter. I dag kommer man ikke unna at alle offentlige steder har en kortterminal, og flere og flere steder forventer at du tar de i bruk fremfor kontanter. Skal vi tro spådommen, blir ikke denne trenden mindre med årene som kommer i fremtiden.

Finnes snart ingen grenser for funksjonalitet
Ettersom teknologien har utviklet seg har vi aldri sett vår bransje utvikle seg raskere innenfor kontaktløse og elektroniske betalingsløsninger det siste tiåret.
For oss fageksperter er dette positivt med tanke på at nye funksjonaliteter oppstår, samtidig som enkelte moderniseres og oppgraderes. Alt med tanke på én ting; gjøre din bedrift mer effektiv.

Fordelen med at teknologien har kommet godt på vei, er at vi kan tilpasse vår kortterminal nøyaktig etter dine ønsker og behov. Noe som gjør at vi også kan hjelpe deg til en langt mer strukturert og oversiktlig arbeidshverdag i forhold til administrering og kontrollering av innbetalte beløp.

Vanskelig å orientere seg?
Dersom du har spørsmål vedrørende våre løsninger innen kortterminaler er du hjertelig velkommen til å kontakt med oss. Du vil komme i kontakt med kyndig fagperson som setter pris på å dele sin kunnskap og erfaring med deg.

Vi håper du finner en kortterminal som gjør deg enda mer effektiv i ditt arbeid!