Vi i EBS har siden 1986 spesialisert oss på betalingssystemer for bedrifter. I dag kommer man ikke unna at alle offentlige steder har en kortterminal, og flere og flere steder forventer at du tar de i bruk fremfor kontanter. Skal vi tro spådommen, blir ikke denne trenden mindre med årene som kommer i fremtiden, og skal vi tro enkelte utsagn fra politikere og andre er vårt samfunn på god vei til å bli helt kontantløst. Noe som ikke bare bidrar til at folk føler seg tryggere, men også sørger for at det blir lettere å holde oversikt og irritasjonsmomenter som kassedifferanse blir enkelt og greit eliminert. En kortterminal har mange fordeler, ta gjerne kontakt med oss for å høre hvilket system som ville passe best for din virksomhet.

Kortterminal – Finnes snart ingen grenser for funksjonalitet

Ettersom teknologien har utviklet seg har vi aldri sett vår bransje utvikle seg raskere innenfor kontaktløse og elektroniske betalingsløsninger det siste tiåret. For oss fageksperter er dette positivt med tanke på at nye funksjonaliteter oppstår, samtidig som enkelte moderniseres og oppgraderes. Alt med tanke på én ting; å tilby en kortterminal som vil gjøre din bedrift mer effektiv.

Fordelen med at teknologien har kommet godt på vei, er at vi kan tilpasse vår kortterminal nøyaktig etter dine ønsker og behov. Noe som gjør at vi også kan hjelpe deg til en langt mer strukturert og oversiktlig arbeidshverdag i forhold til administrering og kontrollering av innbetalte beløp. Det blir enkelt å hente ut omsetningsrapporter og enkelt å holde styr over hva som kommer inn.

Når det gjelder kortterminal har vi flere ulike systemer, alle med sine spesielle egenskaper avhengig av hvilket bruksområde det gjelder. Dersom det for eksempel dreier seg om utendørsbetaling er Ticketmaster et godt alternativ, men dersom det dreier seg om å installere en kortterminal på kantinen vil vi anbefale Flexpay som reduserer eller eliminerer langsomme køer i kassa. Våre medarbeidere har høy kompetanse og lang erfaring i å implementere kortterminal på en mest mulig smidig måte.

Vanskelig å orientere seg?

Dersom du har spørsmål vedrørende våre løsninger innen kortterminaler er du hjertelig velkommen til å kontakt med oss. Du vil komme i kontakt med kyndig fagperson som setter pris på å dele sin kunnskap og erfaring med deg.

Vi håper du finner en kortterminal som gjør deg enda mer effektiv i ditt arbeid!